۸ کاربرد مهم عایق الاستومری فویل دار + خرید و قیمت عایق الاستومری فویل دار

  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • ۸ کاربرد مهم عایق الاستومری فویل دار + خرید و قیمت عایق الاستومری فویل دار
دسته بندی ها

Table of Contents

برچسب ها
    آدرس ایمیل وارد شده معتبر نیست
تماس با ما
عایق الاستومری فویل دار

Table of Contents

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترش دانش، انواع متنوعی از عایق‌ الاستومری فویل دار (Foiled elastomeric insulation) تولید و وارد بازار شده است. همچنین می‌توانیم از جمله مهم‌ترین کاربرد‌های این محصول به عایق‌کاری دستگاه تهویه هوا، استفاده در ساخت انواع خنک‌کننده، تولید سیستم‌های مربوط به سرمایش و یا گرمایش، انجام عایق‌کاری‌های لوله آب سرد و گرم، مخازن آب، تجهیزاتی که برای تاسیس پروژه‌های مسکونی و صنعتی استفاده می‌شود. در ادامه این مطلب از وب سایت مجموعه ایران عایق شما را با کاربردهای گسترده عایق الاستومری آشنا می‌کنیم.

کاربرد عایق الاستومری در صنایع

با توجه به آنچه گفته شد باید بگوییم امروزه از عایق الاستومری برای صنایع ساختمان‌سازی، صنعت گاز و پتروشیمی و صنعت نفت به عنوان عایق حرارتی با میزان نفوذپذیری بسیار پایین استفاده می‌شود. با توجه به مزیت‌های بسیار این عایق از جمله عدم آسیب به محیط زیست، انسان و سایر جانداران، کاربرد عایق الاستومری در حال افزایش است.

استفاده از عایق الاستومری در صنایع مختلف بسیار پر‌کاربرد است. زیرا علاوه بر حفظ محیط زیست و برخورداری از بهداشت بالا، ویژگی و ساختار آن منحصر به فرد بوده ضمن اینکه نصب، کارایی و بازده بسیار مناسبی دارد.

امروزه کاربرد عایق‌های الاستومری در صنایع با توجه به مدل آن متفاوت است و در زمینه‌های مختلفی استفاده می‌شود. همچنین انواع مختلف این عایق شامل پتویی، رولی و لوله‌ای تولید می‌شود. عایق‌های الاستومری بسیار مقاوم در برابر حرارت و دمای بالا هستند. همچنین مانع از نفوذ رطوبت می‌شوند و در برابر اشعه‌های فرابنفش خورشید بسیار مقاوم هستند. معمولا از عایق الاستومری فویل دار در شرایطی که آلاینده‌ها، مواد شیمیایی و اسیدی همچنین گاز‌های خورنده به میزان بالایی وجود دارد استفاده می‌شود.

کاربرد عایق الاستومری در صنایع

تفاوت عایق الاستومری با پشم شیشه چیست؟ 

در گذشته استفاده از پشم شیشه و یا پشم سنگ مقاومت مناسبی را در برابر نفوذ و جذب رطوبت  نداشت. اما عایق‌های الاستومری در برابر رطوبت بسیار مقاوم هستند  و جذب آن ها 10% وزن عایق محاسبه شده است.

این عایق در محیط‌های داخلی و سربسته مانند تاسیسات داخلی ساختمان، شوفاژ خانه‌ها و … مورد استفاده است. همچنین برای مکان‌های باز نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته برای محیط‌های باز لازم است از عایق‌هایی استفاده شود که دارای روکش آلومینیومی باشد.

استفاده از عایق الاستومری فویل دار در محیط‌های باز به این دلیل مناسب است که در معرض تابش نور خورشید، باد یا باران آسیب نمی‌بیند. عایق‌های روکش دار باعث می‌شوند نفوذ گرما و رطوبت به داخل محیط کاهش چشمگیری داشته باشد. ضمن اینکه روکش آلومینیومی در میزان مقاومت عایق بسیار موثر است.

عایق حرارتی

عایق حرارتی در برابر حریق و دمای بسیار بالا کم‌ترین ۱ آسیب را می‌بیند و به همین علت کاربرد این عایق در صنایع مختلف تا چندین برابر افزایش می‌یابد. معمولا عایق‌های حرارتی در دمای بالا مانند زمانی که آتشسوزی اتفاق افتاده است، گاز‌های سمی از خود متصاعد نکرده به همین علت برای محیط زیست خطرناک نیستند. ضمن اینکه بقایای این عایق سلامت انسان را تهدید نمی‌کند.

همانطور که اشاره شد این عایق به دلیل داشتن ساختار سالم، باعث آسیب رساندن به محیط زیست نمی‌شود. ضمن اینکه مقاومت بسیار بالایی در برابر حریق دارد. همچنین لازم به ذکر است که امروزه از عایق‌های الاستومریک برای عایق صوتی نیز استفاده می‌شود. باید بگوییم اگر ضخامت عایق 2 سانتی متر باشد، شدت صوت حدود 35 دسی بل کاهش می‌یابد. با توجه به توضیح ارائه شده کاربرد عایق الاستومری روز به روز در حال افزایش است.

جالب است بدانید عایق‌های الاستومری شانه تخم مرغی به دلیل داشتن برآمدگی در سطح آن، مقاومت بالایی در برابر صوت دارد. عایق‌های الاستومری صوتی معمولا برای مکان‌هایی مانند سالن همایش یا اجرای کنسرت و تئاتر، استودیو‌های ضبط و پخش برنامه‌های رادیویی و یا تلویزیونی و … کاربرد دارد.

عایق حرارتی

قیمت عایق‌های الاستومری

عایق الاستومری فویل دار به دلیل داشتن فوم سلول بسته در آن، باعث جلوگیری از انتقال صوت و حرارت می‌شود. ضمن اینکه ضریب انتقال صوت و گرمایش از آن بسیار محدود است به صورت کلی عایق الاستومری مقاوم در برابر حرارت و صوت است.

یکی از مهم‌ترین مواردی که بهای عایق الاستومری را تعیین می‌کند، میزان تخلخل و دانسیته فوم عایق است. مورد دیگری که برای قیمت عایق در نظر گرفته می‌شود، نوع ساختار فوم عایق و میزان پایداری آن در برابر حرارت مستقیم است که می‌تواند در قیمت عایق تاثیرگذار باشد.

همچنین ضخامت پوشش و کیفیت عایق الاستومری، ساختار و عملکرد آن در تعیین قیمت این عایق موثر است. ضمن اینکه باید توجه شما مخاطبان محترم را به این نکته جلب کنیم که هزینه نصب عایق به صورت جداگانه برای افراد محاسبه می‌شود.

نتیجه گیری

در این مطلب از مجموعه ایران عایق شما مخاطبان محترم را با کاربردهای عایق الاستومری فویلدار و قیمت آن در بازار آشنا کردیم. مجموعه ایران عایق عرضه کننده با کیفیت‌ ترین عایق‌های حرارتی صوتی و رطوبتی در خدمت مشتریان عزیز می باشد.

اشتراک گذاری:
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *