عایق الاستومری (لوله ای، رولی، آکوستیک)
- صفحه اصلی
- عایق الاستومری (لوله ای، رولی، آکوستیک)
عایق الاستومری به عنوان یکی از مناسب ترین عایقها در صنعت عمرانی شناخته شده است و با توجه به اینکه عایقکاری مؤثرترین روش جهت صرفهجویی در انرژی میباشد، توصیه میشود حتماً از آن در موارد مختلف استفاده شود. این عایقها دارای مشخصات زیادی هستند و در عایق کاری تهویه مطبوع، گرمایش، لوله کشی، مخازن، اتصالات و کانال های هوا کاربرد بالایی دارند. ضمن اینکه این عایق در جنس، طول و ضخامت های مختلف قابل تولید است.
عایق الاستومری چیست؟
عایق الاستومری در برابر آلودگی، رطوبت، بخار آب و حرارت مقاومت و استحکام بالایی دارد. به همین دلیل در صنعت ساختمان سازی از آن بسیار استفاده میشود. این عایق به صورت سلول بسته تولید شده و ویژگی هایی از قبیل عمر مفید و طولانی، بازدهی مطلوب، نصب سریع و کمهزینه آن موجب شده است تا جزء محصولات پرفروش بازار به شمار برود.
این نوع عایق بهترین جایگزین برای پشم شیشه است و نسبت به عایقهای سنتی کمترین آسیب را میبیند. همچنین بسیار مقرون به صرفه بوده و نیاز به روکشی مخصوص ندارد.
از انواع عایق الاستومری چه میدانید
همانطور که گفته شد عایقهای الاستومری یکی از بهترین عایقهای حرارتی و برودتی میباشد که در صنعت های مختلف چون ساختمان سازی، صنعت سازی، سیستم های گرمایشی و سرمایشی، تأسیسات ساختمانی و … از آن استفاده میشود. این عایق به دو دسته رولی و لوله ای تقسیم بندی میشود که در زیر به توضیحات کاملی در مورد آنها میپردازیم.
عایق الاستومری رولی
با توجه به اینکه عایق الاستومری رولی در مکان های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، باید ضخامت آن را در نظر گرفت و مناسب ترین عایق را از نظر ضخامت تهیه کرد. نصب این عایق راحت بوده و چون دارای ویژگی های منحصر به فردی میباشد کاربرد بالایی در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان دارد. نصب و استفاده از عایق الاستومری رولی در ساختمان ها باعث میشود تا طول عمر ساختمان بالا برود و مانع اتلاف انرژی و حرارت گردد. همچنین این عایق دارای نمونههای متنوعی میباشد که از مهم ترین آنها میتوان به عایق رولی ساده، روکش دار و بدون روکش، شانه تخم مرغی، پشت چسب دار ساده، پشت چسبدار نخ دار اشاره نمود.
عایق الاستومری لوله ای
عایق الاستومری لوله ای نیز یکی از عایقهای حرارتی میباشد و به منظور جلوگیری از یخ زدگی لوله های آب سرد مورد استفاده قرار میگیرد. البته در سیستم های گرمایشی مانع از کاهش دما و گرما میگردد و مانع از زنگ زدن لوله های فلزی نیز میشود.
کارخانجات تولیدی، عایقهای الاستومری را در ضخامت های 9، 13، 19 و 25 میلی متر تولید میکنند و سپس در اختیار مشتریان قرار میدهند. این عایق دارای نمونههای مختلفی میباشد که از جمله آن میتوان عایق الاستومری لوله ای ساده، عایق الاستومری با روکش آلومینیومی و عایقهای الاستومری با روکش پروتکت بلک و سیلور را نام برد.
موارد کاربرد عایق الاستومری:
- لوله های تاسیساتی جهت گرمایش و سرمایش
- لوله های آب گرم و سرد مصرفی
- استفاده در دیوار ها به دلیل عدم اتلاف انرژی
- کانال های تهویه مطبوع و کانال های کولر و لوله های فن کوئل
- آکوستیک سینما و سالن های اجتماعات و استودیوها
- منابع ذخیره آب روی پشت بام ها جهت جلوگیری از یخ زدگی یا گرم شدن آب
- دیوارهای سونا خشک و بخار جهت جلوگیری از اتلاف حرارت و رطوبت
- کف طبقات اول و سقف های اخر ساختمان ها جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و انتقال صدا
ویژگی ها و مشخصات عایق الاستومری
عایقهای الاستومری دارای ویژگی های بسیاری هستند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
- این عایق از وزن سبکی برخوردار بوده و چون قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارد به راحتی میتوان برای عایق و ایزوله کردن ساختمان از آن ه استفاده نمود.
- در تولید این عایق از هیچگونه ماده مضر و آلرژی زا استفاده نشده و هیچگونه خطر و آسیبی وارد نمیکند. بنابراین در هنگام استفاده از آن لازم نیست از دستکش استفاده کنید.
- از آنجا که عایق الاستومری نوعی پوشش نسوز محسوب میشود مقاومت زیادی در برابر آتش دارد.
- قابلیت رنگ پذیری این محصول باعث شده تا مکان هایی از این عایق که در معرض دید قرار دارد را با رنگ روغنی رنگ کرد.
- عایق معروف الاستومری میتواند در برابر رشد قارچ و باکتری مقاوم باشد.
طریقه نصب عایق الاستومری به چه صورت میباشد؟
برای نصب و اجرای عایق الاستومری نیاز به وسایل خاصی است که باید ابتدا آنها را تهیه کرد. از انواع این وسایل میتوان به چسب عایق، نوار درزگیر چسب دار، نوار درزگیر آلومینیوم، نوار درزگیر برزنتی و نوار درزگیر پلیمری اشاره نمود.
با توجه به اینکه عایق الاستومری دارای دو نوع لوله ای و رولی میباشد طریقه نصب هردو فرق داشته و باید در هنگام نصب آن را رعایت کرد. نصب عایق الاستومری رولی به صورتی میباشد که ابتدا باید محل مورد نظر را تمیز و عاری از هر گونه آلودگی نمود. بعد از تمیز کردن محل کار باید چسب پشت عایق را جدا کرد و به آرامی روی دیوار و یا سقف چسباند.
ولی در نصب عایقهای لوله ای باید اندازه دلخواه و مشخص شده را با یک چاقوی تیز برش داد و سپس با چسب های مخصوص تمام درزها و اتصالات پوشش داده شوند. در ضمن هنگام استفاده هر دو طرف لبهها باید به چسب آغشته باشد.
خرید و قیمت عایق الاستومری
برای خرید و جویا شدن از قیمت روز این محصول میتوانید با مشاوران ما در شرکت ایران عایق ارتباط برقرار کنید، همچنین شما میتوانید اطلاعاتی مفید در مورد انواع عایق الاستومری به دست آورید.
ایران عایق یکی از شرکتها و فروشگاههایی میباشد که در زمینه عرضه بهترین انواع عایق الاستومری حرارتی و آکوستیک فعالیت دارد. ضمن اینکه با بهره گیری از تکنولوژی روز باکیفیتترین نمونه محصول را عرضه کرده و توانسته نقش مهم در صرفه جویی انرژی حرارتی و صوتی داشته باشد.
قیمت این محصول با توجه به مزایا و کاربردهای مختلفی که دارد، مناسب بوده و همین موضوع باعث شده تا بازار فروش بسیار خوبی را تجربه کند. در این میان خوب است بدانید قیمت عایق الاستومری به ضخامت محصول، جنس و نوع مواد به کار رفته در آن، برند و کارخانه تولیدی بستگی دارد.
سخن پایانی
امروزه عایق کاری ساختمان از جهات مختلف اهمیت بسیاری دارد و تقریباً یکی از مهم ترین برنامه برای ساختن ساختمان میباشد. برای عایق کاری سازه ها میتوان از نوعی محصول که به نام عایق الاستومری معروف است، بهره ببریم. این عایق مقاومت بالایی در برابر گرما و سرما دارد و علاوه بر ساختمان سازی در موارد دیگر کاربرد و کارایی دارد. در نهایت باید گفت محصولاتی که توسط شرکت ایران عایق عرضه میشوند دارای استانداردهای مشخصی هستند و با کیفیت و اعتبار بالایی در بازار شناخته میشوند. در این میان عایق الاستومری آکوستیک و عایق الاستومری حرارتی جزء محصولات پرفروش بازار هستند.